Prestera med glädje - på och utanför jobbet

I denna föreläsning delar Emma Green & Camilla Kallin med sig av sina gemensamma erfarenheter. Livet som elitidrottare och utmaningarna kring att kunna prestera på topp dag ut och dag in. Att som ledare försöka motivera andra till att utföra stordåd när det gäller som mest.

Du blir inspirerad till att hitta din inre drivkraft, vilket inte alltid är lätt i världen vi lever i. Så att du kan utföra stordåd i ditt liv. På och utanför jobbet. Hur har föreläsarna gjort och vilka är deras bästa tips? Det får du veta i denna inspirerande föreläsning.

Datum: 28 september
PlatsNääs Fabriker

Emma Green har tävlat i höjdhopp i OS, VM och EM under femton års tid. Hon har flertalet pallplaceringar på internationella mästerskap. Med friidrotten har hon rest över hela världen och lärt sig vad som krävs för att prestera på topp och i balans. Emma brinner för hälsa och hennes mål är att dela med sig av sina erfarenheter på ett sätt som får andra att inspireras till eget görande. Nu föreläser Emma tillsammans med Camilla om deras modell till att prestera med glädje. De har även kurser inom wellnes för privatpersoner och företag.

Camilla Kallin
har varit ledare inom idrotten, både nationellt och internationellt, i närmare trettio år. Även jobbat femton år som chef i olika organisationer, däribland kommunen. Det har gett henne gedigna erfarenheter och kunskaper om hur det är att prestera som ledare och människa. Hon vet hur lätt det är att prioritera bort sitt eget välbefinnande före alla andras, när livets berg- och dalbana kör på i högt tempo. Hon brinner för människor och vill ge alla möjlighet till att hitta sitt sätt att leva ett skönt liv. Tillsammans med Emma har hon hittat sin perfekta match, då Emma är briljant på att prioritera sin egna hälsa först, något Camilla ligger i hårdträning med.